De laatste week van Advent is aangebroken!

Heb jij al gestemd? Ja? Geweldig! Maar, denk nou niet dat alle stemrondes al voorbij zijn! Volgende week heeft iedereen namelijk de mogelijkheid om nog één extra stem uit te delen aan dé Sugar Babe die volgens jou het meest aantrekkelijkst is.

week 4 Advent

Komend weekend is het al Kerstmis maar daarmee is onze competitie dus nog niet tot een einde gebracht! De stemmen kunnen uitgebracht worden tot en met oudjaarsnacht, op 2 januari wordt de winnaar via een blogpost bekend gemaakt! De gelukkige Sugar Baby krijgt naast de titel:  “Santa’s Sugar Baby 2016” ook nog eens €3000,-!! Als dat geen goede start van het nieuwe jaar is dan weten wij het ook niet meer…

Als je nog niet hebt gestemd kun je dit vooralsnog doen! (Dit geld ook voor voorafgaande weken). Jouw mening telt dus laat je stem hier horen!

Daarnaast willen wij via deze weg iedereen alvast een hele fijne kerst wensen! Ook al is er waarschijnlijk weer geen witte kerst dit jaar… vrolijk kerstfeest en geniet van “the most wonderful time of the year”!!!!