Dames en heren, het is tijd om een Deense Sugar Daddy te scoren!

Denemarken, het land waar ze ontzettend veel van drop en marsepein houden, de kleine zeemeermin, LEGO, Jaime Lannister, George Jensen en uiteraard SugarDaters®, is nu ook het land in de wereld wat nog nooit zo rijk geweest als nu! De Denen zijn rijker dan ooit, tijd dus om een Deense Sugar Daddy aan de haak te slaan! Waar wachten jullie nog op! Dit charmante Scandinavische landje, bezit 35 000 Sugar Daddies met overvolle bankrekeningen, een gezonde 117.1 biljoen USD om precies te zijn, wat het hoogste bedrag ooit is sinds de statistieken worden bijgehouden.

Denemarken was in 2016 weer officieel het gelukkigste land ter wereld. Er wordt beweerd dat dit kopt door de goede gezondheidszorg, de open en tolerante samenleving of misschien, en waarom ook niet, omdat geld gewoon gelukkig maakt. 35 000 van de 160 000 leden die SugarDaters® wereldwijd heeft zijn Deens en dit betekend dus dat er een hoop sugar op jullie ligt te wachten.

Naar schatting heeft ieder individueel in Denemarken 21 000 USD op zijn rekening staan. Gelukkig, of niet?, zijn niet alle mensen even rijk, maar één ding is zeker – de Sugar Daddies hebben in ieder geval wel wat meer dan het gemiddelde op hun rekening staan, hoeveel meer …? Dat is aan jullie om dat uit te vinden, enjoy!