Hoe overleef je lange afstands-relaties?

Lange afstands-relaties zijn niet bepaald de soort relaties waar de meeste mensen warm van worden, maar soms beland je er ongepland in. Bijvoorbeeld wanneer je partner opeens naar het buitenland moet voor zijn baan, wanneer je zelf in het buitenland bent en je onverwacht verliefd wordt, of wanneer je een sugardaddy hebt die in het buitenland woont of veel moet reizen.

Maar hoe kan je dit soort relaties managen? Er zijn mensen die zweren dat een long-distance relatie gedoemd is te mislukken, maar daar zijn wij het bij SugarDaters® het totaal niet mee eens!

Wij hebben namelijk een paar tips voor je die jouw lange afstands-relatie ietsje makkelijker maken:

1. Accepteer de afstand

Het is moeilijk en niet altijd even leuk om ver van elkaar af te wonen.. Vaak als je moe bent van ’t werken, een baaldag hebt of gewoon zin hebt in een knuffel kan het extra lastig zijn als je thuiskomt in een leeg huis. Dit kan soms behoorlijke frustraties opleveren, maar probeer je frustratie niet op hem te richten. Dit kan voor onnodige drama in jullie relatie zorgen en daar wint niemand iets mee.

2. Internet en je mobiel zijn je best friend!

Thank god voor de fancy technologie die we tegenwoordig ter beschikking hebben! Nu kunnen we lekker makkelijk met iedereen contact opnemen en zijn we zowat 24/7 bereikbaar. Dit maakt ons leven en onze long-distance weer een heel stuk makkelijker!

3. Je camera/webcam is heilig

Lekker kletsen met elkaar is een ding, elkaar ook nog eens kunnen zien wanneer je lekker bijkletst is weer een heel ander niveau van awesome! Kruip lekker op de bank, neem een wijntje en Skype met elkaar, na een tijdje voelt het net alsof jullie daadwerkelijk samen op de bank zitten! Daarnaast is het natuurlijk ook een handig hulpmiddel om de relatie iets mee op te spicen….;)

4. Het ontvangen van leuke cadeautjes is een goede troost

Het ontvangen en/of sturen van naakte selfies wordt waarschijnlijk niet door iedereen gewaardeerd, dat begrijpen we best wel. Gelukkig zijn er verschillende manieren waarop je je geliefde blij kan maken. Het ontvangen van een mooie bos bloemen bij thuiskomst, een fles wijn of een ander klein maar doordacht presentje (sieraden bijvoorbeeld) kan al een heel verschil maken. Dit werkt super goed voor vrouwen, voor mannen werken de naakt-selfies wellicht beter;)

5. Probeer elkaar zoveel mogelijk te zien

We kunnen wel uren doorgaan waarom het zo belangrijk is om ook fysiek contact met elkaar te hebben. Face-to-face meetings zijn natuurlijk niet te vergelijken met digitaal contact. Helaas is het niet voor iedereen mogelijk om elkaar eens in de week of maand te zien, dan is digitaal contact natuurlijk goud waard.

Good luck!