Wat Mannen Nou Echt Sexy Vinden

Maak jezelf onweerstaanbaar – wat mannen nou echt aantrekkelijk vinden aan een vrouw.

Lange benen, blond haar, grote borsten, intense blik – de vrouw van een man zijn dromen, dat denken de meeste vrouwen zelf. Maar waar houden mannen nou echt van? Zijn ze echt zo primitief en oppervlakkig als wij denken? Of zijn dit allemaal vooroordelen? Zouden het misschien ook simpele dingen kunnen zien die mannen kunnen overtuigen?

SugarDaters heeft 5 dingen die mannen echt aantrekkelijk vinden als het om een vrouw gaat.

Avontuurlijke Geest

Laten we eerlijk zijn: zeker, iedereen houdt ervan om zo nu en dan tijd voor de tv door te brengen, maar vinden mannen deze bank-aardappelen echt zo leuk? Mannen worden aangetrokken door een avontuurlijke vrouw. Deze vrouwen stralen een zekere ‘joie de vivre’ en opwinding uit. Een honger naar avontuur laat mannen zien dat je iets uit het level wilt, plezier hebt, uit wilt gaan en nieuwe dingen wilt ervaren. Door samen avonturen te beleven groeit je relatie en komen jullie nog dichter bij elkaar. Wanneer je samen met je iemand iets opwindends ervaart, denk je aan deze ervaringen als je met die persoon samen bent en dat versterkt de aantrekkingskracht.  

Eerlijkheid

Een Duits spreekwoord luidt: ‘’Eerlijkheid is het beste beleid’’. Mannen haten het niet alleen om voorgelogen te worden maar het kan ook leiden tot conflicten en problemen. Dus wees eerlijk tegen je man en verberg geen belangrijke dingen die hij over jou moet weten. Hij is ook van fundamenteel belang om eerlijk te zijn tegen je vrienden en familie. Als je geliefde je hoort liegen tegen je moeder zal hij zichzelf afvragen of je ook niet hetzelfde met hem doet.  

Zelfvertrouwen

We geven toe dat dit niets nieuws is. Maar toch maken veel vrouwen nog steeds de fout om te zeuren over hun lichaam. Hoewel het soms moeilijk is – ben blij met wat je hebt en hoe je eruit ziet. Zelfvertrouwen maakt je veel aantrekkelijker voor je partner. Onzekerheid maakt je onaantrekkelijk en dat geldt niet alleen voor je uiterlijk. Een laag zelfbeeld in een relatie kan nog erger zijn. Vragen als ‘’Vind je me nog steeds leuk?’’ of ‘’Denk je dat de serveerster me niet mag?’’ Kan op den duur op iemands zijn zenuwen gaan werken. Ook ‘’Fishing for Compliments’’ is er genânt als het overduidelijk wordt. Wees dus liever tevreden met wat je hebt en wie je bent en maar daar het beste van. Op die manier krijg je snel complimenten voor wie je echt bent.  

Natuurlijkheid

Ooit een one-night-stand gehad en toen als gek op zoek naar je make-uptas gegaan voordat hij wakker werd? Je zal zeker niet de enige zijn. Maar daar hoef je je geen zorgen over te maken. Omdat mannen worden aangetrokken door natuurlijke vrouwen. Het is ongemakkelijk voor hem als hij wakker wordt en meteen in een nachtmerrie terecht komt met nep haar, push-up bh’s en nep nagels. Je kan beter voor natuurlijke make-up gaan die je beste eigenschappen laat zien in plaats van je onzekerheden proberen te verbergen.

Onafhankelijkheid

Onafhankelijke vrouwen zijn zo interessant omdat ze uitstralen “Ik kan voor mezelf zorgen’’. Ik heb niemand anders nodig dan me, myself en I. Op die manier maakt een vrouw het spannender voor een man om haar voor zichzelf te winnen. Omdat – om het nogal botweg te zeggen – Mannen jagers zijn en ze willen jagen. Dus laat ze er voor werken om jou liefde te winnen, wees vrij en onafhankelijk – financieel en emotioneel. Dat toont succes en ambitie en we weten allemaal – DAT is sexy

Vergeet niet om ons te volgen op Facebook, Instagram & Youtube