Hoe Gaan SugarDaddies Om Met Ouder Worden?

Hoe gaan Sugardaddies om met ouder worden?

SugarDaddies vertegenwoordigen ervaring en wijsheid. Echter, na hun veertigste weten ze niet allemaal welke richting hun privéleven heen moet. SugarDating is voor sommige mannen gewoon entertaining, voor sommige is het een manier om terug te komen in de dating scene na bijvoorbeeld een scheiding. De schoonheid van SugarDating is de periode waarin het gebeurd: het is de tijd waarin de SugarBabes aan het einde van hun adolescentie zijn en SugarDaddies ontmoeten die aan het begin zijn van een nieuw begin van hun ‘emotionele’ leven. Rond hun veertigste (of ouder) nemen de mannen de rol van een ‘’holy mother’’ op zich, door de SugarBabes te beschouwen als hun eigen dochters. De SugarDaddies willen graag deze SugarBabes helpen en beschermen maar ook ondersteunen.

In mijn persoonlijke verhaal bracht ik tijd door met SugarBabes die ver weg waren van dit perfecte beeld. Na vele jaren van verspilde energie en tijd in het proberen om een stabiele relatie op te bouwen, was ik zo emotioneel verdwaald. SugarBabes veranderen de hele tijd. Ze willen hun emotionele weerstand testen en ze willen nieuwe seksuele ervaringen opdoen. Nadat ik door verschillende fasen was gegaan, kon ik opeens niets meer begrijpen. Ik zat vast in een eenrichtingsverkeer relatie met iemand die iets anders wilde dan ik.

SugarDaddies, vraag je zelf af..

Ik geloof dat SugarDaddies zichzelf moeten afvragen wat hun eigen visie is op het gebied van liefde en leven. Ik kan alle SugarDaddies ook aanraden om boeken zoals ‘’Fifty Shades of Grey’’ te lezen om een beter beeld te krijgen van de veelzijdigheid van SugarBabes. SugarDaddies moeten zichzelf ook afvragen ben ik meer dominant of onderdanig? Hebben ze een neiging om te lijden of om hun partner pijn te doen? Dit is belangrijk om de juiste verwachting van elkaar te hebben.

SucreBen is lid van SugarDaters

Voor algemene vragen of om een vraag te stellen aan Ask SugarDaters® stuur dan een e-mail naar kelly@sugardaters.com

Volg SugarDaters op Facebook en Instagram

Disclaimer: De meningen en argumenten van onze auteurs zijn die van de auteurs. Deze vertegenwoordigen niet noodzakelijk de meningen en argumenten van SugarDaters®.